Sponsorer

Ölands Motorklubb är en av Sveriges äldsta motorklubbar och bildades 17 maj 1925.

Klubben drivs som en ideell förening vars huvudsyfte är att samla och bevara gamla motorfordon samt dokumentation av ”Öländsk Fordons- och Motorhistoria”.

Som sponsor bidrar du till att klubben kan utvecklas på ett sätt som gör det intressant att vara medlem samt att vi med våra fordon får möjlighet att vara med på olika evenemang och att berätta om dess historia. Klubbens hemsida ger oss också möjligheten att presentera verksamheten och att få direktkontakt med fordonsintresserade från andra klubbar inom och utom Sverige. 

Som sponsor kommer företaget att presenteras på vår hemsida dessutom kommer företagsnamnet finnas inlagt på varje presentationssida. Ni kommer också att få medlemstidningen som kommer ut med fyra nummer per år och där företagsnamnet finns med. Vi har idag över 200 medlemmar som tidningen distribueras till. Vid de evenemang som klubben deltar i kommer också företagsnamnet att presenteras som sponsor till klubben.

Vi hoppas att det känns bra att vara en av ÖMK´s sponsorer och ser fram emot ett långvarigt samarbete.

Intresserad av att bli ÖMK sponsor? Kontakta Roger Larsson på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 0702715230.

/ÖMK´s styrelse